PALUN TOETA MEIE UUE KODULEHE LOOMIST!

4 Mar, 2024
kerti.pellmas@avw.ee 0

PALUN TOETA MEIE UUE KODULEHE LOOMIST!

🔷 𝐓𝐎𝐄𝐓𝐀 𝐌𝐄𝐈𝐄 𝐔𝐔𝐄 𝐋𝐎𝐆𝐎 𝐉𝐀 𝐊𝐎𝐃𝐔𝐋𝐄𝐇𝐄 𝐋𝐎𝐎𝐌𝐈𝐒𝐓! 🔷

VAATA MEIE VIDEOT SIIT: https://www.facebook.com/100057878400707/videos/1542507266318904/

Peale seda pidulikku nädalavahetust on vahva tulla välja ühe piduliku teatega! Nimelt on meil suur rõõm lõpuks näidata kõigile meie uut logo! Logo loomine on aga olnud vaid üks osa suuremast projektist, mis on käinud juba üle aasta aja.

Mõnda aega tagasi hakkas tunduma, et kool vajaks uut “välimust”. Logo ja koduleht olid mõlemad vanad ja lihtsalt ei kandnud ammu enam meie nägu ega väärtusi. Nii hakkasime vaikselt pidama plaani, et mis oleks kõige parem lahendus sellele uuenduskuurile. Tänapäeval on koduleht ikkagi väga tähtis visiitkaart ja ei tohi jääda unarusse!

Meie jaoks on kõige tähtsam see, et koduleht ja logo annaks edasi meie päris olemust, seda millised me tegelikult oleme. Meie lasteaia ja kooli sisu. Et see annaks võimaluse kiigata meie armsasse majja, tutvuda meie inimestega ja teha meid nähtavamaks.

See kõik kokku on olnud väga mahukas projekt, mis hakkab nüüd vaikselt lõpuni jõudma! Uue logo ja stilistika aitas meil välja mõelda vDisaini agentuuri disainerid ja arendajad, kes on ka meie pea valmiva kodulehe autorid. Kodulehe aitasid veel kaunimaks muuta fotograafid Helen Tulp (Fotograaf Helen Tulp) ja Ülo Udumäe ning illustraator Liva Vilnite-Pantelejeva (Liivii Art).

Et kõik saaks tõesti professionaalselt ja parimal viisil tehtud, on see olnud üpris kulukas ettevõtmine! Aga sõprade abiga saavad alati suured tööd kergemini tehtud. Kui Sa tunned, et Sa tahaksid ja Sul oleks võimalik tulla meile selles projektis appi, siis saad seda teha annetades raha Aruküla Vaba Waldorfkooli ja lasteaia uue kodulehe fondi!

𝐕ä𝐥𝐣𝐞𝐧𝐝𝐚𝐦𝐚𝐤𝐬 𝐤õ𝐢𝐤𝐢𝐝𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐭𝐚𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐨𝐦𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐭ä𝐧𝐮, 𝐦ä𝐫𝐠𝐢𝐦𝐞 𝐓𝐞𝐢𝐞 𝐧𝐢𝐦𝐞𝐝 ä𝐫𝐚 𝐮𝐮𝐞𝐥 𝐤𝐨𝐝𝐮𝐥𝐞𝐡𝐞𝐥! 𝐒𝐮𝐮𝐫𝐢𝐦𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐧𝐞𝐭𝐚𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞  𝐨𝐧 𝐦𝐞𝐢𝐥 𝐭ä𝐧𝐮𝐭ä𝐡𝐞𝐤𝐬 𝐦õ𝐧𝐞𝐝 𝐭𝐨𝐫𝐞𝐝𝐚𝐝 𝐤𝐢𝐧𝐠𝐢𝐭𝐮𝐬𝐞𝐝. 𝐈𝐠𝐚𝐥 𝐚𝐧𝐧𝐞𝐭𝐮𝐬𝐞𝐥 𝐨𝐧 𝐤𝐚𝐚𝐥!

MTÜ Aruküla Vabakooli Selts on kantud tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute nimekirja, mis tähendab, et iga annetaja saab meile annetades tagasi tulumaksu! Sellepärast palume selgitusse lisada kohe ka annetaja isikukoodi.

Annetuse saab teha mugavalt makselingi kaudu siit 

MTÜ Aruküla Vabakooli Selts

𝐚/𝐚 𝐋𝐇𝐕 EE677700771009806628

𝐒𝐞𝐥𝐠𝐢𝐭𝐮𝐬: Annetus + annetaja isikukood