ARUKÜLA KOHVIKUTE PÄEV – KOHVIK MÕISAMUINASJUTT!

19 Jul, 2022
kerti.pellmas@avw.ee 0

ARUKÜLA KOHVIKUTE PÄEV – KOHVIK MÕISAMUINASJUTT!

23. juulil (kell 13.00-20.00), Aruküla kohvikutepäeval, avab meie kool oma kohviku nimega Mõisamuinasjutt. OOTAME KÕIKI HUVILISI SELLEL PÄEVAL NAUTIMA MEIE KOHVIKU ERINEVAID TEGEVUSI NING HÕRGUTISI!
Meie oma inimeste jaoks on väga oluline, et tutvustada meid ja meie tegemisi kohalikule kogukonnale! Plaanis on nii maitsev söök, kui ka erinevad tegevused, mis annavad aimu waldorfkoolist ja -lasteaiast. Aga, et oleks võimalik ära kasutada selle ürituse kogu potentsiaal ja see õnnestuks parimal võimalikul viisil, ootame väga inimesi, kes on valmis oma nõu ja jõuga sellesse panustama!

Paneme kirja mõned viisid, kuidas saab ürituse korraldamisse panustada:

  • valmista midagi maitsvat meie kohvikusse! Oodatud on erinevad asjad, mis ideaalsel juhul võiks kuidagi endas hõlmata ka märksõna “tervislik”. Aga kõik mis on armastusega valmistatud ja viib keele alla, on just see, mida me soovime ja mille suure tänuga vastu võtame. Kohvikutepäeva korraldaja Garina käest saime info, et magusat on alati rohkem kui soolast, seega eriti oodatud on soolased ampsud;

  • kui söögitegemine Sinus vaimustust ei tekita, siis väga oodatud on ka erinevad toorained, millest saame ise midagi maitsvat valmistada! Näiteks erinevad taimsed piimad, laktoosivaba piim, mesi, kohvioad jne;

  • otsime lillehaldjast, kes looks põllulilli jm loodusliku ilu kasutades meie kohvikusse ilusa atmosfääri! Kui ilusa ruumi loomine on miski mida naudid, siis me väga ootame Su panust! Äkki on mõni suuremates klassides käiv neiu huvitatud aiatöö asemel hoopis selliselt panustama, et vajalikud tunnid tehtud saaks?

  • ka kõigil koolilastel on võimalik oma aiatöötunnid hoopis kohvikutepäeval tehtud saada! Äkki Su lapsele meeldib see mõte? Loome hommikuse ja õhtuse vahetuse, et päev nende jaoks hirmutavalt pikk ei oleks;

  • Teed ise midagi põnevat ja soovid seda müüa? Tule pane oma müügilett püsti! Meil on palju vanemaid, kes teevad palju erinevaid asju, nüüd on võimalus seda ka meile ja Aruküla kogukonnale näidata;

  • Sul on endal mõni põnev idee, kuidas üritust veel vahvamaks muuta? Anna sellest kindlasti teda!

  • Tahad panustada, aga ei tea, kuidas seda teha? Pane enda nimi koos selle infoga tabelisse kirja ja me võtame Sinuga ühendust!

Kõigi panustajate kulu kaetakse soovi korral ja saadud tulu läheb kooli ja lasteaia hüvanguks!

Kui midagi sellest pikast loetelust kõnetas,  siis palun võta meiega ühendust: kerti.pellmas@avw.ee või!

Oleme väga tänulikud kõigile, kes panustavad!

Ilusat suve ja kohtumiseni Mõisamuinasjutus!