MÕISAPÄEVAD JA KONTSERT ARUKÜLA MÕISAS!

15 Jul, 2021
kerti.pellmas@avw.ee 0

MÕISAPÄEVAD JA KONTSERT ARUKÜLA MÕISAS!

Ka sellel suvel osaleme me külastusmängus “Unustatud mõisad”. Traditsiooniliselt veab üritust meie 8. klass koostöös klassiõpetaja ja lastevanematega. Järgmised avatud uksed on juba 17.-18. juuli! Samal ajal laupäeval on Aruküla kohvikute päev ning pühapäeval pakuvad Kammermuusikud meile toredat kontserti.

Pühapäeval, 18.07.2021 kell 18 toimub Aruküla mõisas, Harjumaal festivali “Mõisamängud” raames kontsert “Trio Meri”. Trio koosseisu kuuluvad Klassikatähtede telesaatest tuttavad Triinu Piirsalu (viiul) ja Tähe-Lee Liiv (klaver) ning nende õpingute kaaslane Soomes, Sibeliuse Akadeemias – Austraalia-Soome päritolu tšellist Simon Svoboda. Kontserdi kohta rohkem infot: http://kammermuusikud.ee/suvefestival-2021-1/

Festivali “Mõisamängud” korraldab MTÜ Kammermuusikud koostöös Eesti Mõisakoolide Ühenduse “Unustatud mõisate külastusmänguga”. Festivali 26 kontserti toimuvad põhiliselt külastusmängu päevadel – kolmel nädalavahetusel: 3.-4. ja 17.-18. juulil ning 7. augustil ja enamjaolt külastusmängus osalevates mõisates.